چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 5 مرداد 1402
کد 9713

پیام تسلیت فرماندار قدس به مناسبت فرا رسیدن  تاسوعا و عاشورای حسینی 

فرماندار قدس طی پیامی فرا رسیدن  تاسوعا و عاشورای حسینی را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، متن پیام به شرح زیر است؛


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم


السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ


ماه محرم الحرام بیانگر سرافرازی، شجاعت و ظلم‌ستیزی می‌باشد، تاسوعا مقدمه جانفشانی و عاشورا سرآغاز دلباختگی در محضر سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین(ع) است گرچه قرن‌ها از آن می گذرد اما واقعه عاشورا هنوز زنده و یادآور حماسه‌ای بزرگ و مکتب انسان‌سازی می‌باشد.


 عاشورا نه تنها قیامی سراسر معرفت و آگاهیست بلکه درس‌های آموزنده‌ای نیز در پی دارد بنابراین بایستی با بهره‌گیری از شعائر دینی و مذهبی ضمن معرفت افزایی، نسبت به انتقال آن به نسل‌های بعدی فعالیت شود، رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) می‌فرمایند؛  در ماه محرم، معارف حسینی و معارف علوی را که همان معارف قرآنی و اسلامی اصیل و صحیح است برای مردم بیان کنید.



 اینجانب فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی را تسلیت عرض می‌نمایم، امید است عزاداری همه رهروان راستین آن حضرت مورد قبول درگاه ایزدمنان واقع گردد.  

وحید گلی‌کانی 
فرماندارشهرستان قدس



/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 5 مرداد 1402
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 6
  • تایید شده وحید خالقی فر /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1402/05/05
  • ساعت 23:18
Aa